Početna Transport ENPEKS – Vezni igrač na terenu!

ENPEKS – Vezni igrač na terenu!

  • Dobili ste izvozni posao!
  • Cena prevoza vam je ograničena ili tako reći tesna?
  • Potrebno vam je nekoliko usluga  u procesu prevoza robe odjednom a da pritom posao ne trpi?

Treba vam špediter provajder sa širokim spektrom usluga – takozvani 3PL servis? Vezni igrač na terenu. Na pravom ste mestu – Kompanija Enpeks je 3PL servis razradila do detalja i uvrstila  u svoju ponudu. Pre svega  koji su razlozi za 3PL servis provejdera?

  1. Time se vrednost vaše robe povećava ne samo zbog uštede smanjenjem troškova putem 3PL servisa veći i konačnim kvalitetom vaše saradnje sa kupcem robe.
  2. Promena načina poslovanja usmerena ka klijentu a prvi rezultat je efikasnost vašeg rada.
  3. 3PL servis nepogrešivo pokazuje koje su trenutne mane vašeg poslovanja a kada ih otklonite imate prednost prema konkurenciji.
  4. I na kraju… ali  ne manje bitno –  povećanje profita kompanije.

Primer:

Izvoz za Italiju Automitive industrija – Potrebno carinjenje, prepakivanje, paletiranje, dostavljanje… i sve to u optimalnom roku. Ponudili smo im 3PL servis gde je u roku od sedam dana roba preuzeta, prevezena i upokovana – spremna za proces proizvodnje – po želji klijenta. Svaki deo procesa smo najavili našim saradnicima pa u lancu nekoliko operacija niko nije čekao duže od pola sata. Uvoznik je mogao da planira dalju preradu robe, napravljene su uštede u procesu prevoza jer nije bilo zastoja a kranjii korisnik naš klijent je prilagodio svoj proces rada  novoj usluzi šta je njemu ubrzalo proizvodnju.

Poslednja iskustva angažovanja provajdera koji imaju dobru 3PL uslugu kažu – već u trećem  kvartalu poslovanja imaćete konkretne efekte u smanjenju  troškova i povečanja profita a kompanija će vam dobiti nove dobre navike. Tako je vezni igrač u fudbalu presudan da centarfor postigne gol.

Želite da budete centarfor? Na dresu našeg veznog igrača – već piše ENPEKS.

Nikola Jevtić

Nikola Jevtić

Diplomirani inženjer, specijalista za logistiku sa preko 15 godina iskustva u oblasti organizovanja međunarodnog transporta i carinskog zastupanja. Kao direktor i vlasnik privatnog biznisa organizovao više od 15000 internacionalnih transporta robe u svim vidovima saobraćaja.

Hvala Vam na poverenju!

Vaši podaci su uspešno poslati. Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Zainteresovani ste za naše usluge?

Pokušaćemo da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.