Početna Transport Avio transport: kada treba brzo i kvalitetno rešenje onda – ENPEKS

Avio transport: kada treba brzo i kvalitetno rešenje onda – ENPEKS

Treba vam hitan transport robe na udaljenu destinaciju?

Kada sebi postavljate ovo pitanje, ENPEKS uvek ponudi rešenje – avio prevoz robe. Avio prevoz robe i opreme je redovna usluga kompanije ENPEKS, kada je potrebno brzo reagovati i prevesti robu na udaljene adrese. Prednosti avio prevoza robe su: brzina, sigurnost, vrlo tačno vreme polaska i dolaska robe i niže cene osiguranja robe. Sve je popularnija naša usluga avio transporta robe od vrata do vrata.

Robu preuzimamo na adresi sa koje se šalje, a sve ostalo do isporuke na vratima klijenta je naš posao. Koriste se standardizovane avio palete i kontejneri za pakovanje robe. ENPEKS ima uslugu i avio prevoza tereta sa posebnim režimom, kao i prevoz robe opasnih materija.

Tim kompanije ENPEKS prati pošiljku 24/7 i klijentu daje  povratne informacije o pristizanju, kao i o trenutnom statusu pošiljke. Bilo da je teret paletizovan ili koletarni, cilj je da se smanji broj manipulacija kako bi roba stigla na krajnju destinaciju u neoštećenom stanju i izvornom pakovanju.

Za svaku pošiljku, bilo da su tereti sa posebnim režimom ili komercijalna roba, postoji i usluga osiguranja AAR (“against all risks”). Kargo avioni su najbolji izbor za transport robe na najudaljenijim destinacijama. Jednostavno je – brzina teretnih aviona u proseku iznosi oko 900 kilometara na sat. Dosadašnja iskustva logističkih provajdera kažu da je avio prevoz odlično rešenje za prevoz lako kvarljive robe i robe koja, u trenutku kupovine, treba da bude sveža. Moderni kargo avioni mogu da prevezu i robu većih dimenzija. Tiim ENPEKS a zadužen za avio transport robe ujedno pruža i propratne usluge :

  • Pripremu potrebne dokumentaciju i dozvola, ali i obavljanje neophodnih caraniskih procedura;  
  • Organizaciju čarter letova; 
  • Obavljanje  špediterskih usluga i
  • Praćenje pošiljke i obaveštavanje klijenata o vremenu dospeća i dostave robe.

Logistički provajderi koji mogu da pruže uslugu avio prevoza za sve destinacije na svetu, ovom uslugom ulaze u krug kvalitetnih i najboljih kompanija u domenu prevoza i transporta robe i opreme. Kompanija ENPEKS je među njima.

Nikola Jevtić

Nikola Jevtić

Diplomirani inženjer, specijalista za logistiku sa preko 15 godina iskustva u oblasti organizovanja međunarodnog transporta i carinskog zastupanja. Kao direktor i vlasnik privatnog biznisa organizovao više od 15000 internacionalnih transporta robe u svim vidovima saobraćaja.

Hvala Vam na poverenju!

Vaši podaci su uspešno poslati. Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Zainteresovani ste za naše usluge?

Pokušaćemo da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.