Početna Transport CONCRETE COLOR i ENPEKS – Saradnja puna zadovoljstva

CONCRETE COLOR i ENPEKS – Saradnja puna zadovoljstva

Kompanija CONCRETE COLOR je dugogodišnji renomirani proizvođač štampanog betona za javne i privatne površine. Kao generalni zastupnik ISOPLAM s.r.l. Italy za Srbiju i Crnu Goru, CONCRETE COLOR  je uspeo da na naše prostore pretoči vodeći svetski kvalitet i dizajn u oblasti obrade betona. Štampani beton je najbolji način da svež beton izgleda kao kamen; ima dug upotrebni vek bez visokih troškova održavanja i otporan je na sve vremenske uslove, mraz i sunčevu svetlost, ulja i kiseline.

Betonski materijali kompanije CONCRETE COLOR se nude u nizu dekorativnih pečata, šablona i izgleda za stambene i poslovne projekte, ulice, staze, itd. Štampani beton je dizajniran da podseća na ploče, pločice, cigle, kamen, pa čak i drvo. U pitanju je sistem koji, koristeći beton kao osnovni material, uz dopunu aditiva, boja, žigova i zaptivača daje konačni estetski i trajan pod.

Prilikom transporta materijala i sirovina koje se koriste u postupku obrade betona, prevoznik mora imati licencu i potrebne sertifikate za vozilo, a vozač obuku za rukovanje u prevozu opasnih materija kao i u slučaju prolivanja , curenja ili eventualnog požara tokom transporta.

Obuka za vozače ADR prevoza opasnog tereta je složena i svi vozači koje angažuje ENPEKS poznaju sve vrste opasnih materija i kako se rukuje sa njima u slučaju incidenta. Kompanija ENPEKS je posebnu pažnju posvetila da se, prilikom prevoza materijala kompanije CONCRETE COLOR, poštuju pravila ADR prevoza opasnog terete, a ona zahtevaju i neophodnu opremu za svako vozilo: podmetač za točak , dva samostojeća signalna znaka, tečnost za ispiranje očiju kao i pesak u slučaju otvorene vatre. 

C:\Users\Slavisa\sve odavde\Desktop\IMG-0fe963235118aa62306babadf6116cf4-V.jpg

Za članove posade vozila neophodni su: reflektirajući prsluk, ADR torba i prenosiva svetiljka, par zaštitnih rukavica,  naočare zaštita za oči, zaštitna maska , lopata kao i zaštitna kaciga, termo prekrivač i preklopne table otporne na plamen. Posebno se vodi računa o pakovanju materijala u predviđenu standardizovanu ambalažu. Utovar i istovar robe se tako radi uz tesnu saradnju sa timom ENPEKS-a.

Pored izrade dekorativnog betona, kompanija CONCRETE COLOR bavi se prodajom boja, talkova, kalupa, alata i lakova za izradu štampanog betona. Kompanija ENPEKS zato ovim proizvodima u procesu transporta posvećuje posebnu pažnju, kako bi se sačuvao kvalitet, postojanost i svežina na putu do krajnjeg kupca.

Kompanija CONCRETE COLOR  poseduje razrađenu internacionalnu mrežu partnera koji prolaze kroz redovan i licenciran sistem obuka. Samim tim je, biti prevoznik materijala za CONCRETE COLOR – a koju dugo godina radi kompanija ENPEKS – svojevrsno priznanje kvaliteta za prevoznika.

Kompanija ENPEKS primenjuje moderna saznanja i iskustva za ADR uslugu –  prevoz opasnih materija, pa je tako saradnja dve kompanije zadovoljstvo u korist kranjeg klijenta.

Nikola Jevtić

Nikola Jevtić

Diplomirani inženjer, specijalista za logistiku sa preko 15 godina iskustva u oblasti organizovanja međunarodnog transporta i carinskog zastupanja. Kao direktor i vlasnik privatnog biznisa organizovao više od 15000 internacionalnih transporta robe u svim vidovima saobraćaja.

Hvala Vam na poverenju!

Vaši podaci su uspešno poslati. Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Zainteresovani ste za naše usluge?

Pokušaćemo da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.