Početna Transport ENPEKS – Usluga Ključ u ruke  

ENPEKS – Usluga Ključ u ruke  

Kada napravite dobar izvozni posao posebno nakon napora da uradite sve kako treba prvo vam padne napamet da sami sebe častite čašom šampanjca.

I dok je ispijate prođe vam kroz glavu pitanje – Sve je to lepo ali kako ću sad da prevezem kvalitetno robu u Italiju, Portugal, Pariz ili Moskvu?

Raspoloženje se polako gubi ako je roba van standarda ili ako strani kupac želi da je što pre vidi u svom magacinu.

Postavlja se 1000 pitanja… Dešavanja u Ukrajini su poremetila poslovanje špeditera, prevoznika i kompanija za logistiku pa tako sada mnoge stvari nisu kao što su bile. Ipak postoje kompanije koje su upravo aktuelne probleme iskoristile da dodatno modernizuju,ubrzaju , poboljšaju i olakšaju svoju uslugu špeditera.

Kompanija Enpeks iz Beograda razvila je uslugu *ključ u ruke* gde vi kao izvoznik možete da radite svoj deo posla bez dodatnog opterećivanja procesom  prevoza , carinjenja, praćenja ili primopredaje robe. Enpeks je to ovako definisao – Pouzdana organizacija kompletne logističke usluge: puni utovari, dotovari i zbirni transporti , paletizovane i rinfuzne  pošiljke. Kamionski prevoz iz i za sve pravce država Evrope i Rusije. Brodski i avio transport.

Logistička usluga po modelu *ključ u ruke* a koju realizuje naš tim  zaposlenih – efikasno carinsko zastupanje, izrada graničnih i tranzitnih papira (sanitarni, tržišni, veterinarski, fitosanitarni pregledi) overa EUR 1, EX i T1  uz redovan i privremeni uvoz/izvoz  kao i carinjenje na točkovima. Dakle na jednom mestu rešite –  trasport , carinjenje, skladištenje i distribuciju robe. Prevoz vangabaritnih tereta i ADR  pošiljki  za Enpeks nije problem.

Sa više od 15,000 realizovanih međunarodnih transporta kompanija Enpeks je stekla ime koje potvrđuje kvalitet usluge posebno modela *ključ u ruke*.

Čaša šampanjca za dobar izvozni posao i nije tako loša ideja !

ENPEKS – Vaš logistički provajder!

Nikola Jevtić

Nikola Jevtić

Diplomirani inženjer, specijalista za logistiku sa preko 15 godina iskustva u oblasti organizovanja međunarodnog transporta i carinskog zastupanja. Kao direktor i vlasnik privatnog biznisa organizovao više od 15000 internacionalnih transporta robe u svim vidovima saobraćaja.

Hvala Vam na poverenju!

Vaši podaci su uspešno poslati. Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Zainteresovani ste za naše usluge?

Pokušaćemo da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.