Početna Transport Prevoz robe za Rusiju – dokaz kvaliteta logističkog provajdera

Prevoz robe za Rusiju – dokaz kvaliteta logističkog provajdera

Da su dobra priprema i iskustvo gotovo 90% rešenja problema u radu najbolje govori posao prevoza robe za Rusiju i okolne zemlje. Promet robe ka Rusiji i iz Rusije se svake godine povećava bar za 5% pa se polako uvećava i broj potrebnih sati da se pređe granica.

Trenutno najveći problem je zabrana tranzita kroz zemlje EU. Enpeks kao logistički provajder koji dugo radi za tržište Rusije naravno da je našao rešenje. Primenili smo iskustva koja su stekle najveće svetske kompanije u oblasti logistike i prevoza robe. Neophodna je detaljna priprema potrebnih papira kako bi se zadovoljile zakonske obaveze a postupak je u domenu poslovne tajne.

Kada se radi za rusko tržište posebna pažnja se mora posvetiti detaljnoj pripremi carniske dokumentacije za rusku carinu. Rusko tržište je sve atraktivnije za svetske kompanije pa stoga ruska carina traži da se zadovolje brojne zakonske obaveze i sistemi kvaliteta. Naši partneri iz Rusije prate sve promene i blagovremeno nam javljaju.

Takođe po potrebi se organizuje privremeno skladištenje robe do konačnog usmeravanja robe na finalnu destinaciju. Posebna pažnja se posvećuje pakovanju robe naročito ako se roba šalje na nekoliko mesta. Dobra procena dolaska i odlaska robe uz kvalitetno pakovanje koje je lako za dalje usmeravanje robe su pravilo rada . Navedeni problemi iako na prvi pogled izgledaju bezazleno mogu lako da povećaju cenu transporta a to ne voli da čuje niko od vlasnika robe.

Kvalitetnim intervjuom sa klijentom prilikom dogovora o prevozu kao i detaljnom analizom mogućih zastoja  mi preventivno rešavamo najveći deo problema. Kada na to dodate sistem praćenja robe do krajnje destinacije koju Enpeks redovno primenjuje onda je prevoz robe za Rusiju zadovoljstvo a ne noćna mora .

Nikola Jevtić

Nikola Jevtić

Diplomirani inženjer, specijalista za logistiku sa preko 15 godina iskustva u oblasti organizovanja međunarodnog transporta i carinskog zastupanja. Kao direktor i vlasnik privatnog biznisa organizovao više od 15000 internacionalnih transporta robe u svim vidovima saobraćaja.

Hvala Vam na poverenju!

Vaši podaci su uspešno poslati. Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Zainteresovani ste za naše usluge?

Pokušaćemo da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.