Početna Transport Rusija – tržište koje ne napuštamo!

Rusija – tržište koje ne napuštamo!

Kompanija Enpeks već godinama pokazuje posvećenost tržištu Rusije i prevozu robe na relaciji Srbija – Rusija. Sukobi u Ukrajini i sankcije zapadnih zemalja za rusku privredu samo su još više povećale interesovanje domaćih i stranih kompanija za prevoz robe prema Rusiji.

Iskustvo koje imamo na ovoj relaciji doprinelo je da iskoristimo sve prednosti, ali i slabosti ruskog transportnog sistema i klijentima pružimo dodatnu kompletnu uslugu kako bi roba u potrebno vreme stigla na destinaciju u Rusiji. Koristimo sve vrste transporta – drumski, železnički, avio i brodski prevoz. Iskustvo, i naši stalni saradnici na terenu, omogućavaju nam da cene naših usluga budu povoljne i stabilne.

Specifično tržište Rusije traži prevoz konvencionalne robe, rasutog tereta, vangabaritnog terete, kao i robe koja se mora transportovati pod određenim temperaturnim uslovima. Posebno smo organizovani za kontejnerski transport robe (LCL i FCL) uz stalno praćenje robe sa informacijama o trenutnom statusu robe. Time klijentu dajemo sigurnost isporuke, ali i uštedu troškova po raznim osnovama.

Prevoz do Rusije radimo po modelu ključ u ruke, a kako bismo klijentu omogućili najjednostavniji transport robe ka Rusiji i iz Rusije – od pakovanja robe, utovara, istovara, obezbeđenja potrebnih vrsta kontejnera, dozvola i dokumentacije, usluga carine i špedicije, pa do praćenja kretanja robe do krajnjeg klijenta.

Naši partneri u Rusiji obezbeđuju sve potrebne uslove za skladištenje i dalju distribuciju robe. Dugogodišnje iskustvo na tržištu Rusije donelo nam je pouzdane partnere i saradnike na terenu, pa eventualne probleme rešavamo u hodu.

Koristimo sve pogodnosti koje Srbija ima u trgovinskoj razmeni sa Rusijom kao zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji što bitno olakšava posao prevoza robe na moderan, brz, pouzdan način sa povoljnom cenom prevoza.

Nikola Jevtić

Nikola Jevtić

Diplomirani inženjer, specijalista za logistiku sa preko 15 godina iskustva u oblasti organizovanja međunarodnog transporta i carinskog zastupanja. Kao direktor i vlasnik privatnog biznisa organizovao više od 15000 internacionalnih transporta robe u svim vidovima saobraćaja.

Hvala Vam na poverenju!

Vaši podaci su uspešno poslati. Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Zainteresovani ste za naše usluge?

Pokušaćemo da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.