Početna Transport Usluga ključ u ruke – test za najbolje

Usluga ključ u ruke – test za najbolje

Ukoliko je priroda izvoznog posla takva da se mora brzo reagovati, da mora postojati koordinacija na jednom mestu, da se mora voditi računa o troškovima, ali i kvalitetu transporta, carinjenja i špedicije, onda vam treba usluga ključ u ruke

Klijent je pred praznik dobio posao izvoza tekstila za tržište Portugala, a destinacija je bila Lisabon. Bilo je malo vremena za sve potrebne radnje oko dokumentacije, carine, pakovanja robe, odabira vrste transporta i isporuke krajnjem klijentu. Ukratko, ako vašem klijentu treba pouzdana organizacija kompletne logističke usluge (puni utovari, dotovari i zbirni transporti, paletizovane i rinfuzne  pošiljke…) onda mu preporučite uslugu ključ u ruke i kompaniju ENPEKS. Klijent je u ovom slučaju dobio efikasno izvozno carinjenje, pripremu EUR 1 dokumenta i uvozno carinjenje na odredištu.

Dakle, na jednom mestu rešio je nekoliko problema u kratkom vremenu – transport, carinjenje, skladištenje i distribuciju robe. Roba je utovarena u šleper i poslata na destinaciju nakon elektronskog podnošenja dokumentacije za carinu. Krajnji klijent je obavešten o planiranom terminu dolaska robe kako bi bio spreman za prihvat robe. Roba je pakovana u jednake količine i standardizovana pakovanja, pa je proces prebrojavanja bio brz i jednostavan učitavanjem BAR KOD oznake na orginalnim pakovanjima.

Klijent je tražio obezbeđivanje uslužnog magacina, pošto roba nije mogla da direktno ide u prodavnice, što je obezbeđeno sa partnerom ENPEKS-a na terenu. Deo robe potrebne za prodaju je, na zahtev krajnjeg klijenta, odmah dostavljen prodavnicama. U svakom trenutku su i prodavac i kupac robe znali gde je roba i u kom je statusu. Time je ukupan proces transporta i pružene usluge ključ u ruke daleko ubrzan, a eliminisani suvišni troškovi i angažovanje klijenta oko prevoza robe. Klijent je dobio uslugu ključ u ruke; ceo posao od Srbije do Lisabona obavio je tim ENPEKS-a.

Usluga ključ u ruke dokaz je kvaliteta i zrelosti logističkog provajdera. Kompanija ENPEKS uslugu ključ u ruke pruža klijentima uz korišćenje svih modernih sradstava digitalizacije i komunikacije prateći aktuelna dostignuća logističkih provajdera iz celog sveta.

Nikola Jevtić

Nikola Jevtić

Diplomirani inženjer, specijalista za logistiku sa preko 15 godina iskustva u oblasti organizovanja međunarodnog transporta i carinskog zastupanja. Kao direktor i vlasnik privatnog biznisa organizovao više od 15000 internacionalnih transporta robe u svim vidovima saobraćaja.

Hvala Vam na poverenju!

Vaši podaci su uspešno poslati. Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Zainteresovani ste za naše usluge?

Pokušaćemo da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.